Značky

80 % jablko a 20 % mrkev Mrkev je považována za zlatý důl přírodních vitamínů a látek. Jak všichni jistě víme, žádná jiná rostlina neobsahuje tolik beta-karotenů jako mrkev. Pyré z mrkve je jednám z prvních jídel, která jako člověk v životě dostaneme. Je tak velmi oblíbenou ovocno-zeleninovou svařinkou. Pyré jablko-mrkev je vyráběna z rané odrůdy mrkve, nazývané karotka. Je příjemně sladká s velmi pěknou vůní.

80 % jablko a 20 % meruňka Sladší jemná chuť meruněk doplněná o jablko je nejlepší kombinace pro naše nejmenší. Pyré Jablko-meruňka jistě ocení jako zdravou svačinku větší děti i dospělí.

80 % jablko a 20 % malina Osvěžující a osobitou chuť malinového pyré ocení nejen děti, ale i dospělí a to i ti největší přesnídávkoví gurmáni :).

80 % jablko a 20 % jahoda Jahoda Báječná chuť jahod přitahuje nejen děti. Nejlepší jsou samozřejmě čerstvé. Ovšem skvělé jsou i jahodové moučníky a chlazené jablko-jahodové pyré s piškoty a pudinkem se uplatní i jako osvěžující dezertík na dětské párty.

50 % jablko a 50 % hruška Přísun sacharidů Hrušky jsou typickou plodinou mírného pásma. Jsou to plody s vyšším obsahem sacharidů, v nichž převládá fruktóza. V kosmetice se hojně využívá výtažek z hrušek. Chuť i aroma jednotlivých druhů se lehce liší podle skladby odrůd a stupně konzumní zralosti.

100 % jablko Mnoho vlákniny Jablka jsou naše nejvýznamnější domácí ovoce. Volně rostoucí jabloně dosahují výšky až 10 m. Existuje téměř 2000 kulturních odrůd jabloní. Jablka se už v 16.století od nás vyvážela do ciziny. Jablko téměř neobsahuje bílkoviny, avšak mnoho vody, málo sacharidů a stopových prvků, zato sestává až 30% z pektinu, účinné vlákniny. Nejčastěji zpracováváme odrůdy Golden Delicious, Idared, Fuji, Pinova